Mineralogie

Welk merk make-up ik zou gaan gebruiken in Schoonheidssalon Mooi bij Moo was voor mij al heel snel duidelijk. Mijn keuze  voor de natuurlijke make-up van Mineralogie is gebaseerd op de samenstelling van de producten, de positieve ervaringen en de kwaliteit. 

 

De make-up van Mineralogie is een 100% minerale make-up. Hierdoor ontstaan prachtige kleuren, egale dekking en een gezonde frisse uitstraling. Mineralogie heeft als uitgangspunt dat make-up de uitstraling op een natuurlijke manier gaat versterken. 

 

De make-up bevat geen talk, zetmeel, kleur- of geurstoffen. De make-up van Mineralogie zal uw huid niet verstoppen of irriteren. Doordat de make-up is opgebouwd uit pure mineralen, is deze ook geschikt voor de meest gevoelige huid.

Indien gewenst kunt u na een complete gezichtsbehandeling voorzien worden van een lichte dag make-up. Zo kunt u de fijne texturen ervaren en zien hoe intens de kleuren zijn. Tevens zal u ervaren dat er in de make-up werkzame stoffen verwerkt zitten, zodat de huidverbetering in een stijgende lijn voortgezet zal worden na de behandeling.