Merken Mooi bij Moo

Voor Schoonheidssalon Mooi bij Moo heb ik bewust gekozen om te werken met een aantal kwalitatief hoogstaande merken. Samen staan deze merken voor een complete lichaamsverzorging. Zo gebruiken wij huidverbeterende producten van het Nederlandse merk Oolaboo, natuurlijke make-up van Mineralogie en kruidenpeelings van Schrammek.
 

Verder gebruiken en adviseren wij het merk O.P.I voor een perfect gelakte nagel en de producten van Lycon voor het perfect en op een zo zacht mogelijke manier ontharen van het gelaat en/of lichaam. 
 

Lycon

Lycon heeft inmiddels wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. Het van oorsprong Australische merk is marktleider op het gebied van harsen. De harsen van Lycon zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1mm wordt moeiteloos verwijderd. De hars is verrijkt met aromatische oliën, hierdoor wordt de huid gevoed en verzacht.  
Volg de WEL DOEN en NIET DOEN tips op voor een langdurig zijdezachte huid >

O.P.I

O.P.I. is een wereldwijd bekend merk. Bij O.P.I. onderscheidt men zich van andere merken doordat het de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagels altijd op de eerste plaats zet. 

Het merk biedt innovatieve en veilige producten aan. De O.P.I. nagellak voldoet aan de EU-normen, het bevat dus geen schadelijke stoffen. Er zijn meer dan 1000 verschillende nagellaktinten verkrijgbaar! De lak blijft lang zitten, heeft een schitterende glans, perfecte kleurdekking en is 'shockproof'. 

Schoonheidssalon Mooi bij Moo bied ook GelColor van O.P.I. aan. GelColor is een lak die minimaal 2 weken perfect blijft zitten (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel) , die meteen is uitgehard en die zijn schitterende glans behoud.