Mineralogie

Welk merk make-up ik zou gaan gebruiken in Schoonheidssalon Mooi bij Moo was voor mij al heel snel duidelijk. Mijn keuze voor de natuurlijke make-up van Mineralogie is gebaseerd op de samenstelling van de producten, de positieve ervaringen en de kwaliteit. 

 

De make-up van Mineralogie is een 100% minerale make-up. Hierdoor ontstaan prachtige kleuren, egale dekking en een gezonde frisse uitstraling. Mineralogie heeft als uitgangspunt dat make-up de uitstraling op een natuurlijke manier gaat versterken. 

 

De make-up bevat geen talk, zetmeel, kleur- of geurstoffen. De make-up van Mineralogie zal uw huid niet verstoppen of irriteren. Doordat de make-up is opgebouwd uit pure mineralen, is deze ook geschikt voor de meest gevoelige huid.
 

 

Indien gewenst kunt u na een complete gezichtsbehandeling voorzien worden van een lichte dag make-up. Zo kunt u de fijne texturen ervaren en zien hoe intens de kleuren zijn. Tevens zal u ervaren dat er in de make-up werkzame stoffen verwerkt zitten, zodat de huidverbetering in een stijgende lijn voortgezet zal worden na de behandeling.  

 

Schoonheidssalon Mooi bij Moo biedt de producten van Mineralogie ook te koop aan. Indien een product van Mink niet op voorraad is bij Schoonheidssalon Mooi bij Moo kunt u terecht op de webshop van Mink Beauty Concepts.