Bindweefselmassage voor een huidverbetering | Schoonheidssalon Mooi bij Moo Ulvenhout, Breda | Mooi bij Moo | Ervaar schoonheid | Schoonheidssalon Ulvenhout

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage van het gelaat is een huidverbeterende behandeling. Deze massage zorgt ervoor dat de doorbloeding en de stofwisseling in het gelaat worden geactiveerd. Tijdens deze diepe en effectieve massage worden de bindweefselcellen aangezet tot vernieuwing en daarmee samenhangend verstevigt de huid. 

 

De bindweefselmassages van Schoonheidssalon Mooi bij Moo resulteren in een stevigere, egalere en stralendere huid. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling en daarna volgt de massage. De behandeling sluiten we af met een crème. Het geheel duurt ongeveer 30 minuten. 

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u meerdere bindweefselmassages te nemen in de vorm van een kuur. Gedurende de kuur zal de huid soepeler en beter doorbloed worden. Het aantal behandelingen in de kuur hangt af van de gevoeligheid en de structuur van de huid. Het resultaat dat u met de behandelingen voor ogen heeft, is uiteraard ook belangrijk om de lengte van de kuur te bepalen.

 

Schoonheidssalon Mooi bij Moo ligt centraal in Ulvenhout ten zuiden van Breda, aan de Dorpstraat 99c.