Oolaboo

Waarom ik voor schoonheidssalon Mooi bij Moo heb gekozen voor de producten van het Nederlandse merk Oolaboo? Oolaboo biedt een heel mooi totaalconcept van heerlijke, beschermende en verbeterende crèmes voor het uiterlijk en voedingssupplementen voor het innerlijk. Door deze combinatie ontstaat er pas echte huidverbetering, want onze huid is een weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen. 

 

Niets is zo sprekend en uniek als je gezicht. Belangrijk dus om je gezicht de zorg en aandacht te geven die ze verdient. De huidverbeterende producten van Oolaboo zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen en zijn dermatologisch getest. Veel van de geselecteerde actieve ingrediënten in deze producten komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Want hoe natuurlijker de ingrediënten zijn, hoe beter het is. Een behandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie dat echte schoonheid pas ontstaat als lichaam en geest in balans zijn. 

Behandelingen van Oolaboo zijn een waar feestje van ontspanning, zalige geuren en een ontzettend mooi resultaat. 

Schoonheidssalon Mooi bij Moo biedt de producten van Oolaboo ook te koop aan, zodat u thuis deze heerlijke ervaring kunt voortzetten.