Elektrisch ontharen

Heeft u last van overbeharing en wilt u hier definitief korte metten mee maken? Dan is elektrisch ontharen de oplossing voor u. Deze methode is het best geschikt voor overbeharing (dikkere, stugge, witte, grijze, rode of donkere haren) in het gelaat.

 

Schoonheidssalon Mooi bij Moo, gevestigd in Ulvenhout (omgeving Breda) werkt voornamelijk met de ‘Blend-methode’. De ‘Blend-methode’ werkt door middel van loogvorming en gelijkstroom, ondersteunend en versneld door hoogfrequente wisselstroom die de warmte geeft. Op deze manier worden de haarwortel en de follikel vernietigd. Door het vernietigen van de follikel voorkom je dat de haartjes teruggroeien. Er wordt haartje voor haartje gewerkt. 

Let op: elektrisch ontharen
is niet pijnloos! 

De stroomsterkte kan echter wel aangepast worden naar uw individuele pijngrens. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms jaren. Dit is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid haren die verwijdert moeten worden en de grootte van het te behandelen gebied. Maar ook van de lengte van een behandeling. Een behandeling duurt 20 tot 30 minuten, afhankelijk van wat u aankan. Heeft u de voorkeur voor korte behandelingen, dan zal de behandelperiode wat langer zijn. 

 

Elektrisch ontharen kan vergoed worden door de verzekering. Raadpleeg daarvoor uw polis. Vaak heeft u dan wel een verwijzing van uw huisarts nodig.