Team Mooi bij Moo

Moniek Jespers

Eigenaresse, Gespecialiseerd schoonheidsspecialiste, Pedicure, Visagist

Sinds maart 2015 ben ik trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Mooi bij Moo. Na het succesvol volgen van gerichte vakopleidingen en het opdoen van uitgebreide werkervaring bij hoogwaardige schoonheidssalons, was het tijd om mijn droom te verwezenlijken. Het oprichten van mijn eigen schoonheidssalon: Mooi bij Moo.

Ik ben nog elke dag blij dat ik deze stap heb genomen. In de salon kan ik al mijn kennis over de huid en huidverzorging kwijt. Ik doe niets liever dan mijn passie voor pure huidverzorging delen met onze klanten en geniet er van huidverbeterende behandelingen zoals bindweefselmassages of kruidenpeelings uit te voeren. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik zie dat de huid van u als klant zichtbaar is verbeterd door de uitgevoerde behandelingen. Dit is waar ik het voor doe!
Naast huidverbetering vind ik het ook heel belangrijk dat u als klant een moment van rust en ontspanning ervaart als u in de salon bent. Ik ga voor het allerbeste resultaat en zal altijd mijn uiterste best doen om het beste in uw huid naar boven te halen.

 

Moniek is aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag (zaterdag op afspraak)

 

Michelle Klaassen

Allround schoonheidsspecialiste, O.P.I. gelcolor specialist, Visagist

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd Schoonheidsspecialiste en sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Schoonheidssalon Mooi bij Moo. De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan als allround schoonheidsspecialiste en heb ik met een verschillende merken gewerkt. Ik word er ontzettend blij van om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld make-up, het stylen van wenkbrauwen of het voorzien van nagels met de mooiste kleuren gelcolor. Daarnaast geniet ik er van om onze klanten heerlijk in de watten te leggen tijdens bijvoorbeeld een uitgebreide gezichtsbehandeling. Ontspanning en een goed advies staan bij mij voor op.

 

Michelle is aanwezig van dinsdag t/m vrijdag (zaterdag op afspraak)