Acné behandelingen

Niets kan u zo onzeker maken als een acnéhuid. Een acnéhuid kan op verschillende leeftijden voorkomen en kan in relatie staan met hormonen, voeding of stress. Verschuil u niet langer achter een laag foundation, maar maak snel een afspraak bij Mooi bij Moo, te vinden in het centrum van Ulvenhout ten zuiden van Breda. Graag stelen wij samen met u een passend behandelplan op om uw huid weer te laten stralen. Dit kan in de vorm van een kuur, met de juiste voedingssupplementen en huidverzorging voor thuis.

 

Zo heeft Oolaboo een actief en natuurlijk cosmetisch supplement ontwikkeld dat de huid van binnenuit zuivert. Dit supplement is aanbevolen voor zowel jongeren als voor volwassenen die hun huid jong, soepel en zuiver willen houden.

Verder heeft Oolaboo een heel mooi Oil Control programma wat precies is afgestemd op de acné huid. Deze producten drogen de huid niet uit, maar hydrateren, reinigen en zorgen ervoor dat uw huid weer gaat stralen.

 

Veel mensen hebben al baat gehad bij de acné behandelingen van Schoonheidssalon Mooi bij Moo. Bent u de volgende?

 

Acné behandelingen kunnen vergoed worden door de verzekering. Raadpleeg daarvoor uw polis. Vaak heeft u dan wel een verwijzing van uw huisarts nodig.