Gelaatsbehandelingen

De gelaatsbehandelingen Mooi, Mooier, Mooist en Allermooist zijn door mijzelf samengesteld en daarom exclusief bij Schoonheidssalon Mooi bij Moo. Tijdens deze behandelingen gebruiken wij de producten van Oolaboo volgens de Oolaboo-filosofie. Ik kan met trots vermelden dat wij inmiddels veel enthousiaste reacties heb gekregen op deze zorgvuldig samengestelde behandelingen!

 

Voorafgaand aan elke behandeling bekijken wij altijd eerst de conditie van de huid en bespreken wij met u uw wensen en verwachtingen. Die zullen vervolgens tijdens de behandeling centraal staan.

 

Mooi is een korte gezichtsbehandeling van ongeveer 30 minuten. De behandeling start met een heerlijke reiniging en peeling afgestemd op uw huidtype. Het vervolg van de behandeling bepaalt u zelf. U kunt onder andere kiezen uit een masker, massage, epileren van de wenkbrauwen of het verwijderen van onzuiverheden. Wij sluiten deze behandeling af met een passende verzorging en een goed advies.

 

Mooier is een gezichtsbehandeling van ongeveer 50 minuten. De behandeling start met een heerlijke reiniging en peeling afgestemd op uw huidtype en het verwijderen van onzuiverheden. Het vervolg van de behandeling bepaalt u zelf. U kunt onder andere kiezen uit het epileren van de wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip of kin. Hierna kunt u kiezen uit of een heerlijke massage van decolleté, nek,  schouders en gelaat of een masker afgestemd op uw huidtype. Wij sluiten deze behandeling af met een passende verzorging en een goed advies.

Mooist is een complete behandeling van ongeveer 75 minuten. De behandeling start met een heerlijke reiniging en peeling afgestemd op uw huidtype en het verwijderen van onzuiverheden. Indien u dit wenst, worden vervolgens de wenkbrauwen geëpileerd en de bovenlip of kin geharst. Hierna geniet u van een heerlijke ontspannende massage van decolleté, nek, schouders en gelaat en een masker afgestemd op uw huidtype. Wij sluiten deze behandeling af met een passende verzorging en een goed advies.

Allermooist is een intensieve anti-aging behandeling van ongeveer 90 minuten. De behandeling start met een heerlijke reiniging en peeling afgestemd op uw huidtype en het verwijderen van onzuiverheden. Indien u dit wenst, worden vervolgens de wenkbrauwen geëpileerd en de bovenlip of kin geharst. Hierna volgt een bindweefselmassage van het gelaat. Deze massage gaat over in een heerlijke ontspannende massage van decolleté, nek en schouders. Vervolgens breng ik een oogmasker aan middels een penceelmassage en daarna een intensief anti-aging masker. Wij sluiten deze behandeling af met een passende verzorging en een goed advies.

 

Al deze gelaatsbehandelingen kunt u uitbreiden met een Oolaboo ervaring. Wat deze ervaring precies inhoudt? Laat u eens verrassen en trakteer uzelf op een heerlijk extraatje!

 

De Sweet Sixteen gelaatsbehandeling heb ik speciaal ontwikkeld om de jonge tiener te laten kennismaking met de schoonheidsspecialist. De behandeling is enkel te boeken voor jongeren tot en met 16 jaar. De behandeling start met een heerlijke reiniging en peeling afgestemd op jouw huidtype. Hierna verwijder ik onzuiverheden en, indien gewenst, epileer ik je wenkbrauwen. Je krijgt een heerlijk masker en  ook deze behandeling sluiten wij af met een passende verzorging en een goed advies.

TIP: geef eens een SweetSixteen behandeling cadeau! 

 

Desgewenst kunt u na een behandeling extra mooi de deur uit met een passende dagmake-up. Schoonheidssalon Mooi bij Moo werkt samen met het mooie, natuurlijke en minerale make-upmerk Mineralogie. Een feestje of een bijzondere dag? Voor alle gelegenheden kunt u bij Schoonheidssalon Mooi bij Moo worden opgemaakt.

 

Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk uit te leggen wat elke behandeling inhoudt. Heeft u toch nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem gerust contact met ons op. Schoonheidssalon Mooi bij Moo ligt centraal in Ulvenhout ten zuiden van Breda.