Handen en voeten

Pedicure

Van totale ontspanning tot intensieve verzorging van top tot teen, allemaal bij Schoonheidssalon Mooi bij Moo. Daar horen de handen en voeten uiteraard ook bij!

 

Wij voeren de O.P.I. behandelingen uit en verzien uw teennagels graag van een mooie nagel/gelcolor van O.P.I. 

 

Schoonheidssalon Mooi bij Moo verkoopt ook verzorgende voetproducten zoals crèmes en scrubs, maar ook verfrissende sprays of crèmes en schimmeldodende ingredienten.

 

Wij nemen helaas geen nieuwe pedicure klanten meer aan. Voor een pedicure bij u in de buurt verwijzen wij u graag door naar de website van de brancheorganisatie http://www.provoet.nl

Manicure

Een eerste indruk, het geven van een hand, is heel belangrijk. Daarom is een goede handverzorging belangrijk! Onze handen hebben dagelijks verzorging nodig, maar soms ook wat extra’s. Bijvoorbeeld bij klachten zoals wondjes en eelt, maar ook op een belangrijke dag waarop de handen extra gezien mogen worden. Tijdens de complete manicure van Schoonheidssalon Mooi bij Moo brengen wij uw nagels weer mooi in model, verzorgen wij de nagelriemen en de huid van de handen middels een handbadje en een voedende scrub. Indien gewenst kunnen wij uw nagels lakken of van gelcolor voorzien. Hiervoor gebruiken wij de producten van O.P.I. voor een langdurig, mooi en glanzend resultaat!

 

Schoonheidssalon Mooi bij Moo verkoopt ook alle verzorgingsproducten van O.P.I. zoals crèmes en heel veel mooie kleurtjes nagellak. 

 

Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk uit te leggen wat elke behandeling inhoudt. Heeft u toch nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem gerust contact met ons op. Schoonheidssalon Mooi bij Moo ligt centraal in Ulvenhout ten zuiden van Breda.