Handen en voeten

Pedicure

Van totale ontspanning tot intensieve verzorging van top tot teen, allemaal bij Schoonheidssalon Mooi bij Moo. Daar horen de handen en voeten uiteraard ook bij!

 

Moniek is gediplomeerd pedicure en Schoonheidssalon Mooi bij Moo is dan ook aangesloten bij de brancheorganisatie van de pedicure ProVoet. Voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van het lichaam. Helaas worden ze maar al te vaak vergeten wanneer het gaat om verzorging. Of ze worden  weggestopt in mooie, maar veelal ongemakkelijke schoenen. Een goede verzorging van de voet is echter belangrijk! Een regelmatig bezoek aan de pedicure zal u doen inzien dat uw voeten niet vergeten mogen worden.

 

Een standaard pedicurebehandeling van Schoonheidssalon Mooi bij Moo bestaat uit:

  • knippen, frezen en verzorgen van de nagels en nagelriemen
  • verwijderen van teveel aan eelt
  • problemen worden opgelost, bijvoorbeeld ingroeiende teennagels, likdoorns, schimmelnagels
  • verzorging middels een goede voetcrème

Indien gewenst kunnen wij uw nagels lakken of van gelcolor voorzien. Hiervoor gebruiken wij de producten van O.P.I. voor een langdurig, mooi en glanzend resultaat!

Schoonheidssalon Mooi bij Moo verkoopt ook verzorgende voetproducten zoals crèmes en scrubs, maar ook verfrissende sprays of crèmes en schimmeldodende producten.


Manicure

Een eerste indruk, het geven van een hand, is heel belangrijk. Daarom is een goede handverzorging belangrijk! Onze handen hebben dagelijks verzorging nodig, maar soms ook wat extra’s. Bijvoorbeeld bij klachten zoals wondjes en eelt, maar ook op een belangrijke dag waarop de handen extra gezien mogen worden. Tijdens de complete manicure van Schoonheidssalon Mooi bij Moo brengen wij uw nagels weer mooi in model, verzorgen wij de nagelriemen en de huid van de handen middels een handbadje en een voedende scrub. Indien gewenst kunnen wij uw nagels lakken of van gelcolor voorzien. Hiervoor gebruiken wij de producten van O.P.I. voor een langdurig, mooi en glanzend resultaat!

 

Schoonheidssalon Mooi bij Moo verkoopt ook handverzorgingsproducten zoals crèmes en verstevigende nagellak. Maar ook nagellak in trendy en eigentijdse kleuren. 

 

Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk uit te leggen wat elke behandeling inhoudt. Heeft u toch nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem gerust contact met ons op. Schoonheidssalon Mooi bij Moo ligt centraal in Ulvenhout ten zuiden van Breda.